Sport, management og events

Grundlagt 1999

 

Old Fashion Bike Fit
Med en Old Fashion Bike Fit ude på landevejen lærer du at sidde rigtigt på din racer og indstille dit grej korrekt, så du får optimal gavn af din træning, når sæsonen begynder igen.

En 2,5 timers træningstur for alle cykelmotionister, der er i tvivl om deres position på cyklen. Sammen med Jens Veggerby gennemgåes din position nøje og der rettes til undervejs, hvor det er nødvendigt, så der vil være stop undervejs. Jens Veggerby ser på din cykels indstillinger, styr, din fodstilling/klampeindstilling og giver dig gode råd, så du kan få størst effekt og finde et passende kompromis mellem aerodynamik og komfort.

Du skal medbringe:
Egen cykel, som du skal fittes til
Udstyr og tøj til en god cykeltur (vi racer ikke)
Ekstra slanger, dækjern, pumpe, en fyldt flaske osv.
Regnslag/vest til vores stop
Godt humør og positiv indstilling

Bike Fit ved Copenhagen Bike Fit/Tore Winther


Særpris gennem VSOK


Et bikefit tager ca. 2 timer i alt og starter med et kort interview og en fysisk undersøgelse, hvor vi gennemgår, hvad dine sportslige ambitioner er, og hvordan et bikefit skal hjælpe dig på vej. Det handler om at gøre positionen på cyklen optimal for dig. Der tages derfor udgangspunkt i din kropsbygning og smidighed, når du får lavet dit bikefit.

Et Retül bikefit foregår på din egen cykel. Du får monteret en række sensorer på kroppen og skal køre ved en moderat belastning mens du bliver filmet. Retüls bikefitudstyr laver derved en 3D-kortlægning af din position på cyklen, og sammenholder med hvor mange watt, du træder. På den måde får vi et fuldstændigt billede af sammenhængen mellem din præstation og din position på cyklen. Og derved kan vi tilpasse cyklen, så du kommer til at sidde perfekt.Send os en mail