Sport, management og events

Grundlagt 1999

 

Cykelturene
            


Bike Campen en træningslejr hvor der er plads til alle. Der vil hver dag køre 2-3 hold, inddelt efter niveau.

Inden Bike Campen bør du fra januar til afgang have kørt mellem 1500 - 2000 km, hvis du vil have en god oplevelse. Det samlede antal kørte kilometer bliver ca. 650 km på en uge. Anbefaling til kassette bag er 12-30 12-32. Der køres selvfølgelig med hjelm hver dag.

Hver dag starter med morgenmad og derefter gør man sig klar til dagens tur, hvor der undervejs vil blive gjort 1 eller 2 stop. Der vil køre en bil ud til hvor vi spiser frokost, så man har mulighed for at få en tør trøje på og fylde flaskerne med vand. Efter dette stop går turen videre og vi kører så småt mod hotellet. Ved ankomst til hotellet, er det tid til at nyde en genstand på strandpromenaden, hygge og få snakket om dagens strabadser.

Inden aftensmaden vil der blive holdt et infomøde  om næste dags rute.

Vi vil under de daglige ture kigge på, hvordan I sidder på cyklen - og hvis der er brug for det - komme med nogle forslag til justeringer.


Uden guide

Foretrækker du at cykle alene eller med andre uden guide, så er der rig mulighed for dette. Vores guides vil hjælpe med rute-forslag. Du er også velkommen til at tage en hviledag, og således kombinere turen med ikke-cyklende venner/familie.