Sport, management og events

Grundlagt 1999

 


Rejs selv valgfrit 5-7 dage eller book pakke-rejsen via Spies alle 7 dage

 


Veggerby Bike Camp 2020 på Mallorca er en unik oplevelse og træningslejr med en masse andre cykelmotionister. Træningslejren er for alle med mod på cykling, hygge og socialt samvær. Vores erfarne guides/cykeltrænere har et indgående kendskab til øen og dens mange muligheder.


Under opholdet 
får du professionel hjælp og træning af bl.a. Jens Veggerby og de erfarne cykelguider Kim Malling og Anders Kjølby, som har mange års erfaring på Mallorca. Vi anbefaler, at du har cyklet mindst 1500 km fra 1/1 2020 til ankomsten til Bike Campen, for at du skal få den bedst mulige oplevelse sammen med de andre deltagere.

Der er plads til alle, da vi inddeler i 2-3 grupper alt efter niveau og ambition, så der er både plads til den øvede og hygge-motionisten.

Medrejsende, der ikke ønsker at deltage i Bike Camp'en kan frit hygge sig på hotellet og deltage i planlagte yoga- og fitnessevents.

Rejs selv 5-7 dage

Du sørger selv for at booke dit fly, samt hotel og ankommer, som det passer ind i dit program og deltager i bike campen og de sociale events.

5 dage kr. 2645,-
7 dage kr. 3145,-

Ønsker du deltage i morgenmad/aftensmad kan halvpension på Bike Camp hotellet tilkøbe for 45 euro pr. dag inkl. 1 øl/vand eller halv flaske vin.

 
 

Rejs med Spies 7 dage

Med en  pakkerejse fra Spies bor du på vores Bike Camp hotel, Sunprime Palma Beach med halvpension.

Suite kr. 7849,-
Enkeltværelsestillæg suite kr. 2300,-

Prime Room kr. 7249,-
Enkeltværelsestillæg Prime Room kr. 1900,-

Alle deltagende i Bike Camp'en får Goodiebag til en værdi af kr. 800,-

Deltagende i Bike Camp skal betale €40 i bike-fee. I Rejs-selv prisen er Bike Fee dog inkluderet i prisen.

Cykeltransport med fly og fragt af denne til/fra hotel kan tilkøbes for kr. 1000,-