Sport, management og events

Grundlagt 1999

 

Tilmelding åbner snart


Veggerby Bike Camp 2018 på Mallorca er en unik oplevelse og træningslejr med en masse andre cykelmotionister. Træningslejren er for alle med mod på cykling og socialt samvær, lige fra motionisten til licensrytteren. Vores erfarne guides/cykeltrænere har et indgående kendskab til øen og dens mange muligheder, og vi byder velkommen til både team, klubber og enkeltpersoner.

Der er mulighed for transport af cykel på fly t/r til hotellet eller leje af cykel på hotellet. Begrænset antal pladser på fly til cykel. 
 
Vi arbejder lige nu på uge 17 og 18 og måske en ekstra overraskelse i uge 16. Vi melder ud, så snart alt er på plads, men reserver gerne nu i din kalender, hvis du overvejer at komme med på vores populære tur.

Under opholdet får du professionel hjælp og træning af bl.a. Jens Veggerby og den erfarne cykelguide Kim Malling, som har mange års erfaring på Mallorca.  

 


Veggerby Bike Camp Mallorca laves i samarbejde med Spies  - En af Danmarks største arrangør af cykelrejser for både individuelle, grupper og cykelklubber. Alle kunder bliver faktureret direkte af Spies A/S (CVR-nr. 24137414 - tilsluttet Rejsegarantifonden med reg.nr. 100.

Sammen vil vi sørge for, at du får en fantastisk uge med en masse ligesindede motionister.

OBS:
Medrejsende, der ikke cykler, betaler ikke Bikefee på 40€. Medrejsende koner eller kærester kan frit deltage i hotellets sport og fitness program, som man kan tjekke ud på hotellets hjemme side under SATS ELIXIA.