Sport, management og events

Grundlagt 1999

 

Tilmelding åben


Veggerby Bike Camp 2017 på Mallorca er en unik oplevelse og træningslejr med en masse andre cykelmotionister. Træningslejren er for alle med mod på cykling og socialt samvær, lige fra motionisten til licensrytteren. Vores erfarne guides/cykeltrænere har et indgående kendskab til øen og dens mange muligheder, og vi byder velkommen til både team, klubber og enkeltpersoner.

Der er mulighed for transport af cykel på fly t/r til hotellet (kr. 1000,-) eller leje af cykel på hotellet, dette skal ske hurtigst muligt efter din bookning. Begrænset antal pladser på fly til cykel. Senere kommer der også mulighed for at få fragtet cykel fra Danmark til Mallorca af Boomerang.
 
Uge 1: 22. april - 29. april.
Uge 2: 29. april - 6. maj.

Flydetaljer:

Afrejse fra København kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25
Afrejse fra Palma kl. 20:50 ankomst til København kl. 23:50

Afrejse fra Billund kl. 07:10 ankomst til Palma kl. 10:00
Afrejse fra Palma kl. 11:20 ankomst til Billund kl. 14:15

Under opholdet får du professionel hjælp og træning af bl.a. Jens Veggerby og den erfarne cykelguide Kim Malling, som har mange års erfaring på Mallorca.  

 


Veggerby Bike Camp Mallorca laves i samarbejde med Spies  - En af Danmarks største arrangør af cykelrejser for både individuelle, grupper og cykelklubber. Alle kunder bliver faktureret direkte af Spies A/S (CVR-nr. 24137414 - tilsluttet Rejsegarantifonden med reg.nr. 100.

Sammen vil vi sørge for, at du får en fantastisk uge med en masse ligesindede motionister.

OBS:
Medrejsende, der ikke cykler, betaler ikke Bikefee på 40€. Medrejsende koner eller kærester kan frit deltage i hotellets sport og fitness program, som man kan tjekke ud på hotellets hjemme side under SATS ELIXIA.  •