Sport, management og events

Grundlagt 1999

 

Cykelturene
            


Bike Campen en træningslejr, for den lidt mere øvede motionist, som kan køre med et gennemsnit på 25 - 27 km/t eller 28 - 30 km/t. Der vil hver dag køre mindst 2 hold. Hvis vi som guider på turen kan se, at din form ikke rammer dette niveau, vil vi tage en snak med dig, for at finde et alternativ, hvor du kan køre alene. Vi vi også gerne kontaktes af dig inden afgang, hvis du har noget, som kræver særlig opmærksomhed i forhold til motionscykling.

Inden Bike Campen bør du fra januar til afgang have kørt mellem 1500 - 2000 km, hvis du vil have en god oplevelse. Det samlede antal kørte kilometer bliver ca. 650 km på en uge. Anbefalet gearing er 50/34 eller 52/36 eller 53/39 tænder foran og gerne 28 tænder bagpå. Der køres selvfølgelig med hjelm hver dag.

Hver dag starter med morgenmad og derefter gør man sig klar til dagens tur, hvor der undervejs vil blive gjort 1 eller 2 stop. Der vil køre en bil ud, til hvor vi spiser frokost, så man har mulighed for at få en tør trøje på og fylde flaskerne med vand. Efter dette stop går turen videre og vi køre så småt mod hotellet. Ved ankomst til hotellet, er det tid til at nyde en genstand på strandpromenaden og få snakket om dagens strabadser. Inden aftensmaden vil der blive holdt et infomøde  om næste dags rute.

Vi vil under de daglige ture kigge på, hvordan I sidder på cyklen - og hvis der er brug for det - komme med nogle forslag til justeringer.

Jens Veggerby vil den ene aften holde et lille foredrag, hvor der sikkert kommer et par sjove anekdoter fra tiden som professionel gennem 16 år.
 

Uden guide
Foretrækker du at cykle alene eller med andre uden guide, så er der rig mulighed for dette. Vores guides vil hjælpe med rute-forslag. Gruppen er ideel, hvis du vil kombinere turen med en ferie med ikke-cyklende venner/familie. Du kan altid springe over i en anden gruppe fra dag til dag.